شهرستان شازند را بهتر بشناسیم!
قدمت شهر شازند (مرکز شهرستان) به دوره قاجاریه می رسد.این شهر در زمان قاجار به نام ادریس آباد شناخته شده است.بعد از عبور راه آهن سراسری از این ده و احداث ایستگاه به علت وجود کوهی که در کنار ایستگاه قرار داشت به شازند نام گذاری شد و پس از مدتی ادریس آباد و مناطق همجوار به نام شازند خوانده شدند.
شایان ذکر است؛ شهرستان شازند با استان های همدان و لرستان هم مرز است و از کوه های مهم آن می توان از قله شهباز، قله الاداغ، کوه تخت، کوه رازون، کوه عمارت، کوه بر آفتاب،کوه نپند، کوه میش آب، کوه عرق چین، کوه آوداش، کوه سرو، کوه سردره، کوه سول دره، کوه ا،کوه مارون و کوه شاه کیخسرو نام برد.
ومنطقه تفریحی دوخواهران، باغ های عروسانه آستانه، کوه قروقدر آستانه، حمام حاج ربیع آستانه، تپه تاریخی قلندرون، تپه تاریخی سرسختی، چشمه و عمارت تاریخی پنجعلی و کلیسای کلاوه از جاذبه های گردشگری شهرستان شازند به حساب می آیند.
ارتفاع این نقطه از سطح دریا 1200 متر از سطح دریای آزاد و طول آن 5 کیلومتر می باشد، در فصل بهار و زمستان بسیار مورد توجه قرار میگیرد.
فرمانداری این شهرستان از نظر تعداد روستای تحت پوشش یکی از بزرگترین فرمانداریهای کشور میباشد.شهرستان شازند بالغ بر بیش از 200هزارنفر جمعیت بر سر مسیرهای ترانزیتی غرب و جنوب واقع شدهاست؛ که مهمترین این مسیرها مسیر ترانزیتی و بینالمللی تهران - خوزستان میباشد. خط راهآهن سراسری شمال - جنوب نیز از این شهرستان عبور میکند. همچنین راهآهن در حال احداث کرمانشاه - اراک نیز از این شهرستان عبور میکند.
نویسنده: امیر عباس پیر محمدی
وکیل پایه یک دادگستری و کارشناس ارشد حقوق خصوصی
جلسه آموزشی و مشاوره حقوقی در شهر شهباز
کوه ,شهرستان ,شازند ,های ,عبور ,آستانه، ,شهرستان شازند ,این شهرستان ,از این ,از سطح ,ادریس آباد
درباره این سایت